Samen kunnen we verschil maken

Metamorfose

woonkamer

Voor sommigen was het even wennen die roze muur, maar het geeft de woonkamer een fijne warme sfeer en aangezien het toch een vrouwenhuis is… 😉 Zo leuk! De schilderijen hebben we in bruikleen gekregen van de vader van Rosa die kunstenaar is. Deze zijn speciaal uitgezocht bij de kleuren van het huis. 

kamer 1

Dit is de grootste kamer die we hebben in het huis.  De meubels en roze gordijnen hebben we allemaal hergebruikt, met hier en daar een vrolijk kleurtje erop! Alle tl bakken zijn vervangen door spotjes. Een nieuwe vloer, roze bureaulamp en een vloerkleed en het is een geheel andere kamer geworden. 

kamer 2

Deze kamer heeft door nieuwe gordijnen en een frisse kleur op de muur een hele nieuwe uitstraling gekregen. En ook hier doet de nieuwe vloer wonderen. 

kamer 5

Wat een roze muur, een gezellig lampje en de vloer al voor verschil maken! De vrijwilligers hebben leuke asseccoires bij de kringloop gevonden, met een leuk barok nachtkastje, dekenkist en leuk schilderij!

kamer 6

Dit is de reservekamer. Hij heeft alleen een dakraam en daarmee was het voorheen vaak een wat ‘kille’ kamer met alleen maar muren. Maar met leuke diagonale strepen verf, en gezellige lampjes en schilderij op de muur herken je het ‘hok’ bijna niet meer terug. 

Tuin

Naast dat we vier ritjes kringloop hebben gehad, zijn we superblij met electriciteit in het het ‘tuinhuisje’  iedereen kan nu zijn telefoon buiten in de stekker stoppen en s’ avonds kunnen er lichtjes aan. 

LUNCH EN BRAINSTORMEN

Op de klusdagen hadden we elke middag een lunch en brainstorm. Wat werkt goed! Wat kan beter? Op alle vlakken van organisatie, communicatie, regels, praktische zaken. Er zijn heel wat memobriefjes afgeplakt!